Eijkhagen

tvwo – vwo – havo – vmbo-tl

Leerlingen

Traject Drivers Seat (Schunck) is op zoek naar nieuwe leden

Driver’s Seat, dé jongerengroep van SCHUNCK voor jongeren tussen de 16 en 23 jaar, is weer op zoek naar deelnemers voor ons Drivers Seat traject! Middels deze mail zou ik dan ook aan jullie willen vragen om driver Seat bij jullie leerlingen onder de aandacht te brengen.  

Deze nieuwsgierige, eigenwijze kunst en cultuur pioniers maken samen exposities, doen inspiratie op tijdens excursies, bedenken en organiseren culturele activiteiten en geven gevraagd en ongevraagd advies aan SCHUNCK. De leden van Driver’s Seat krijgen écht een plek aan tafel én ontdekken via SCHUNCK de wereld van kunst en cultuur in de regio. 

De jongeren van Driver’s Seat komen om de twee weken op woensdagavond bij elkaar van 18:00 tot 20:00 uur bij SCHUNCK. We starten elk jaar na de herfstvakantie – dit jaar op 2 november – met een nieuwe groep en werken de rest van het schooljaar samen. 

Meedoen met Driver’s Seat is gratis. Ken je iemand die een plek bij Driver’s Seat móet innemen? Laat hem/haar dan voor vrijdag 14 oktober een mail met een korte motivatie naar simoon.hanssen@schunck.nl sturen. 

Voor meer informatie zie ook: https://www.schunck.nl/nl/museum/deelnemen/drivers-seat/over-drivers-seat