Eijkhagen

tvwo – vwo – havo – vmbo-tl

Leerlingen

Finale Read2me

Op vrijdag 1 maart was het zover: de Landgraaf Finale van Read2me in de Pinkpopzaal van het Burgerhoes in Landgraaf. Deze finale was tot in de puntjes georganiseerd door Bibliotheek Landgraaf.

In totaal stonden er 6 brugklasvoorlezers op het podium, stuk voor stuk de winnaars van hun schoolronde. Leerlingen van zowel het Eijkhagen College als het Brandenberg College waren vertegenwoordigd. Natuurlijk waren ook vrienden, familie, klasgenoten en docenten aanwezig om de voorlezers aan te moedigen.

En wat hebben ze het allemaal fantastisch gedaan! Het publiek hing aan hun lippen terwijl de voorlezers vol emotie en met de juiste intonatie hun verhalen overbrachten. De jury stond voor een moeilijke taak, want de kwaliteit lag echt heel dicht bij elkaar. Maar uiteindelijk kon er maar één de winnaar zijn, en dat was niemand minder dan Geyria Barut van het Eijkhagen College. Van harte gefeliciteerd! Je hebt het geweldig gedaan!

Geyria gaat nu door naar de Provinciale Ronde van Read2Me, die op 3 april plaatsvindt in Roermond. We zijn ontzettend trots op haar en wensen haar heel veel succes!