Eijkhagen

tvwo – vwo – havo – vmbo-tl

Leerlingen

Reünie Eijkhagen College

Het is eindelijk zover! Met de opening van ons nieuwe schoolgebouw in het vooruitzicht, willen we dit moment groots vieren met een onvergetelijke reünie voor alle oud-leerlingen, medewerkers en oud-medewerkers van het Eijkhagen College. Het wordt dé kans om nog eenmaal door de gangen van ons vertrouwde schoolgebouw te dwalen. We verwelkomen jullie graag op zaterdag 2 november 2024, op onze geliefde locatie aan de Eijkhagenlaan 31 te Landgraaf.

Tijdens de reünie kun je bijkletsen met al jouw oud-klasgenoten en kunnen jullie opnieuw samen op de foto. En wat is er nou leuker dan nog een lesje te krijgen van jouw favoriete docent? Ook dit kan! Na de lesjes kan er genoten worden van een heerlijk buffet, om de dag af te sluiten met een biertje of een goed glas wijn.

Een reünie van het Eijkhagen College op 2 november 2024: het ultieme afscheid van het Eijkhagen College aan de Eijkhagenlaan in Landgraaf!! Mis deze bijzondere reünie niet! Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek Reünie Eijkhagen

Ken jij oud-leerlingen en/of (oud-)medewerkers? Zou je de reünie dan onder hun aandacht willen brengen? We zouden het erg waarderen als je iedereen die je nog kent uit je Eijkhagen tijd op de hoogte brengt van de reünie.

Wij hebben er zin in, jij toch ook?